Historia

Gluteeniton havaijikakku

Herkullisen hedelmäisen kakun täytteenä on veriappelsiinikermaa ja ananashilloa. Kakku kuorrutetaan veriappelsiinikermalla ja koristellaan voitaikinamuruilla, mandariinilohkoilla ja kirsikalla.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, perunajauho, leivinjauhe.
Täyte: Veriappelsiini-kerma (laktoositon kerma, kermahyydyke (sokeri, veriappelsiinijauhe, liivate, muunnettu tärkkelys, dekstroosi, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo))), ananashillo (ananas, sokeri, glukoosisiirappi, vesi, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (gellaanikumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti)).
Kuorrutus: Veriappelsiini-kerma, mandariinilohko, hyytelö (vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (karrageeni, pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalium- ja kalsiumsitraatti), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti)).

HENKILÖT: 5, 10, 12, 15, 20 hlö

SÄILYVYYS: 5 vrk