Historia

Gluteeniton mansikkakermakakku

Mansikkakakku on kahvipöydän klassikko, jossa on kermalla ja mansikkahillolla täytetty sokerikakkupohja. Marjaherkku on kuorrutettu kermalla ja sen kruunaavat ihanat mansikat. Kakun reuna on koristeltu voitaikinamurusilla.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, perunajauho, leivinjauhe.
Täyte: Laktoositon kerma, mansikkahillo (mansikka, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), väri (karmiini))
Kuorrutus: Mansikka, kerma, hyytelö (vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (pektiini, karrageeni), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalium- ja kalsiumsitraatti), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti)).

HENKILÖT: 5, 10, 12, 15, 20 hlö

SÄILYVYYS: 3 vrk