Historia

Gluteeniton prinsessakakku

Perinteinen prinsessakakku on hempeän romanttinen herkku. Vihreällä marsipaanilla kuorrutettu kakku on täytetty vaniljakermalla. Kuorrutus viimeistellään tomusokerilla ja vaaleanpunaisella ruusulla.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, perunajauho, leivinjauhe
Täyte: Vaniljakerma (Laktoositon kerma, sokeri, muunnettu tärkkelys, kasvirasva, sakeuttamisaine (E404), glukoosisiirappi, maitoproteiini, suola, aromi, väri (karotenoidi)).
Kuorrutus: Marsipaani (sokeri, manteli, glukoosisiirappi, makeutusaine (sorbitoli), väri (karotenoidi, briljanttisininen), säilöntäaine (kaliumsorbaatti)).

HENKILÖT: 5, 10, 12, 15, 20 hlö

SÄILYVYYS: 5 vrk