Historia

Gluteeniton suklaa-moussekakku

Suklaakakussa on kuohkeaa suklaakermaa ja aprikoosi-persikkahilloa sokerikakkupohjalla. Kakun päällä on muhkeita suklaakermapursotuksia, suklaalastuja ja -strösseliä sekä koristeruusu.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, perunajauho, leivinjauhe.
Täyte: Suklaakerma (Laktoositon kerma, kermahyydyke (sokeri, kaakaojauhe, liivate, aromi)), aprikoosi-persikkahillo (sokeri, aprikoosi, persikka, vesi, glukoosi, hyytelöimisaine (E404, pektiini), muunnettu maissitärkkelys (E1442), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromi)).
Kuorrutus: Suklaakerma, suklaalastu (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, luontainen vanilja-aromi, soijalesitiini), suklaaströssel.

HENKILÖT: 5, 10, 12, 15, 20 hlö

SÄILYVYYS: 5 vrk