Historia

Gluteeniton suklaatryffelikakku

Mehevän kakun maku syntyy vahvan suklaan, lempeän voikreemin ja perinteisen mansikkahillon yhdistelmästä. Suklaatryffelipinta koristellaan valkoisesta tryffelistä tehtävällä taidokkaalla kuvioinnilla sekä ruusulla ja suklaaströsseleillä.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, perunajauho, leivinjauhe.
Täyte: Voikreemi (laktoositon voi, sokeri, margariini), mansikkahillo (mansikka, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), väri (karmiini)).
Kuorrutus: Suklaatryffeli (sokeri, kaakaojauhe, kasvirasva (kovetettu), kasvirasva, emulgointiaine (E322 (Auringonkukkalesitiini)), aromi), suklaaströssel.

HENKILÖT: 5, 10, 12, 15, 20 hlö

SÄILYVYYS: 7 vrk