Historia

Mansikka-moussekakku

Suloisen marjainen täytekakku syntyy tummasta kakkupohjasta, mansikkakermasta ja -hillosta sekä raikkaista mansikoista. Kakun pinta viimeistellään kiilteellä ja reunat valkosuklaalastuilla.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Pohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, kaakaojauhe, leivinjauhe.
Täyte: Mansikkakerma (laktoositon kerma, mansikanmakuinen hyydykejauhe (sokeri, glukoosi, mansikkajauhe, liivate, muunnettu tärkkelys, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, punajuurijauhe)), mansikkahillo (mansikka, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), väri (karmiini)).
Kuorrutus: Mansikka, hyytelö (vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (karageeni, pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalium- ja kalsiumsitraatti), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti)), valkosuklaalastu (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, luontainen vanilja-aromi, soijalesitiini).

HENKILÖT: 12, 15, 25 hlö

SÄILYVYYS: 3 vrk