Historia

Mansikkakermakakku

Mansikkakakku on kahvipöydän klassikko, jossa on kermalla ja mansikkahillolla täytetty sokerikakkupohja. Marjaherkku on kuorrutettu kermalla ja sen kruunaavat ihanat mansikat. Kakun reuna on koristeltu voitaikinamurusilla.

Saatavana myös gluteenittomana versiona.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe.
Täyte: Laktoositon kerma, mansikkahillo (mansikka, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), väri (karmiini))
Kuorrutus: Mansikka, laktoositon kerma, hyytelö (vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (pektiini, karrageeni), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalium- ja kalsiumsitraatti), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti)).

HENKILÖT: 10, 12, 15, 20, 25, 30 hlö

SÄILYVYYS: 3 vrk