Historia

Sacherkakku

Wieniläinen suklaaklassikko, joka on kuorrutettu täyteläisellä suklaatryffelillä. Tumman kakkupohjan täytteenä on aprikoosi-persikkahilloa ja voikreemiä.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Pohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, kaakaojauhe, leivinjauhe.
Täyte: Aprikoosi-persikkahillo (sokeri, aprikoosi, persikka, vesi, glukoosi, hyytelöimisaine (kalsiummalginaatti, pektiini), muunnettu maissitärkkelys (E1442), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromi), voikreemi (laktoositon voi, sokeri, laktoositon margariini).
Kuorrutus: Suklaatryffeli (sokeri, kaakaojauhe, kasvirasva (kovetettu), kasvirasva, emulgointiaine (E322 (Auringonkukkalesitiini)), aromi), suklaaströsseli.

HENKILÖT: 10, 12, 15, 20, 25, 30 hlö

SÄILYVYYS: 7 vrk