Historia

Suklaatryffelikakku

Mehevän kakun maku syntyy vahvan suklaan, lempeän voikreemin ja perinteisen mansikkahillon yhdistelmästä. Suklaatryffelipinta koristellaan valkoisesta tryffelistä tehtävällä taidokkaalla kuvioinnilla sekä ruusulla ja suklaaströsseleillä.

Saatavana myös gluteenittomana versiona.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe.
Täyte: Voikreemi (laktoositon voi, sokeri, laktoositon margariini), mansikkahillo (mansikka, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, kalsiumsitraatti), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), väri (karmiini)).
Kuorrutus: Suklaatryffeli (sokeri, kaakaojauhe, kasvirasva (kovetettu), kasvirasva, emulgointiaine (E322 (Auringonkukkalesitiini)), aromi), suklaaströssel.

HENKILÖT: 10, 12, 15, 20, 25, 30 hlö

SÄILYVYYS: 7 vrk