Historia

 

Havaijitorttu

Vaalean kakkupohjan päällä on reilusti raikasta veriappelsiini-kermahyydykettä ja ananashilloa. Aurinkoisen kakun kaunis pinta tehdään mandariinihyytelöstä. Kakku koristellaan suklaakermasta pursotetuilla ruusukkeilla, kirsikoilla ja mandariinilohkoilla.

TARKKA TUOTESELOSTE: Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe. Täyte: Veriappelsiini-kermahyydyke (laktoositon kerma, kermahyydyke (sokeri, veriappelsiinijauhe, liivate, muunnettu tärkkelys, dekstroosi, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo))), ananashillo (ananas, sokeri, glukoosisiirappi, vesi, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (gellaanikumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti)).Kuorrutus: Laktoositon suklaakerma, mandariini, kirsikka, mandariininmakuinen kylmähyytelö (sokeri, vesi, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (pektiini), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo)).

HENKILÖT: 1200 g / leikataan 12, 14, 16  palaan tai kokonaisena.

SÄILYVYYS: 5 vrk

Havaijitorttu on kausituote, valikoimassa syksyllä ja pääsiäisenä. Kysy lisää tilatessasi.