Historia

Kinkkuvoileipäkakku

Ajaton suosikkiherkku on upean näköinen ja maistuu vastustamattoman hyvältä. Voileipäkakku täytetään muun muassa kinkulla ja sulatejuustolla ja päällystetään smetanalla. Koristeeksi asetellaan kinkku- ja meetvurstirullia sekä tomaattia, kurkkua ja persiljaa. Kakun reunat viimeistellään voitaikinamuruilla.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Pohja: Perunalimppu (hiivaleipäjauho, vesi, ruisjauho, siirappi, perunahiutale, hiiva, mämmimallas, suola), sekaleipä (vehnäjauho, vesi, hiivaleipäjauho, ohrajauho, hiiva, suola, sokeri).
Täyte: Laktoositon sulatejuusto (laktoositon emmentaljuusto, laktoositon edamjuusto (laktoositon maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), juoksete, säilöntäaine (sorbiinihappo), vesi, voi)), kinkkurouhe (kinkku, vesi, suola (2,4 %), stabilointiaine (E450, E451), maltodekstriini (vahamaissi), hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (nitraatti)), laktoositon smetana, kurkkusalaatti, sinappi, pippuri.
Päällinen: Laktoositon metana, kinkku (porsaan kinkku (81 %), vesi, suola (1,7 %), stabilointiaine (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (nitraatti)), meetvursti (porsaan- ja naudanliha, silava, suola (3,6 %), soijaproteiini, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), mausteet (mm. mustapippuri, valkopippuri, paprika), elintarvikeväri (sokerikulööri, karmiinit), säilöntäaine (nitraatti)), tomaatti, kurkku, laktoositon voitaikinamuru, persilja.

HENKILÖT: 10, 15  hlö

SÄILYVYYS: 3 vrk