Historia

Lohivoileipäkakku

Ruokaisa lohivoileipäkakku kootaan perunalimpusta ja sekaleivästä. Leipäkerrosten väliin levitetään reilusti kylmäsavulohta, smetanaa ja sulatejuustoa. Näyttävän kakun viimeistelee runsas koristelu: lohiruusukkeet, katkaravut, tomaatti, kurkku ja tilli.

TARKKA TUOTESELOSTE:
Pohja: Perunalimppu (Hiivaleipäjauho, vesi, ruisjauho, siirappi, perunahiutale, hiiva, mämmimallas, suola), sekaleipä (Vehnäjauho, vesi, hiivaleipäjauho, ohrajauho, hiiva, suola, sokeri).
Täyte: Laktoositon smetana, kylmäsavulohi, laktoositon sulatejuusto (laktoositon emmentaljuusto, laktoositon edamjuusto (laktoositon maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), juoksete, säilöntäaine (sorbiinihappo), vesi, voi), kurkkusalaatti.
Päällinen: Laktoositon smetana, tomaatti, kurkku, kylmäsavulohi, katkarapu, laktoositon voitaikinamuru, tilli.

HENKILÖT: 10, 15  hlö

SÄILYVYYS: 3 vrk